Vilka tar hjälp av en coach och när rätt tid? Till mig kommer allt ifrån högt uppsatta företagsledare till ensamstående föräldrar. Alla med den gemensamma önskan om en förändring av något slag i deras nuvarande situation. Vare sig det handlar om ekonomi, mer kärleksfulla relationer, lycka eller hälsa, kan du uppnå det i ditt liv.

Det är min höga tro. Vi behöver gå förbi våra begränsande tankar om oss själva.
De mönster som gör att vi sitter fast på ett och samma ställe, i en destruktiv relation, dålig ekonomi eller dålig hälsa. När vi brutit alla begränsande tankar om oss själva, när vi har ett 100% värde på oss själva och en 100% tillit skapar du nya förutsättningar för dig själv och allt du drömmer om faller på plats med lätthet.

Det är dessa begränsande tankar och mönster som jag hjälper dig att identifiera för att du sedan ska kunna släppa dig själv fri och börja leva ditt liv fullt ut.

Förslag på områden där coaching kan hjälpa dig att skapa en förändring:
- Framgång / ekonomi
- Ledarskap
- Oro
- Pms / Pmds
- Relationer
- Rädsla
- Självkänsla / Självförtroende
- Lycka
- Sport presentation
- Stresshantering
- Sömnproblematik
- Ledarskap
- Viktminskning
- Ångest
- Älska dig själv
Image

— TRANSFORMATIV COACHING

Vänder sig till dig som är redo att ta tag i dina drömmar om en förändring i din nuvarande livssituation. Tillsammans identifierar vi de grundläggande orsakerna bakom den förändring du önskar så att du sedan ska kunna släppa dig själv fri och börja leva ditt liv fullt ut.

Vi har alla
olika föreställningar med oss som gör att vi upplever världen och våra medmänniskor på olika sätt. Om vi är tillräckligt bra, tillräckligt älskvärda, snygga eller att vi förtjänar att leva lyckligt osv. Syskon som växer upp i samma familj kan ha väldigt olika syn på sin barndom och på detta viset också ha olika förutsättningar för hur de lever sina liv idag.

Det handlar om programmeringar som ligger till grund för hur vi lyckas leva våra liv så som vi önskar oss. Därför tittar vi på vad som inte fungerar. Det ger oss koderna för att lösa upp grundorsaken till problemen vi upplever idag. Programmen ligger och sänder ut signaler som attraherar in situationer och personer som ger oss samma upplevelse av livet gång på gång tills vi löser mysteriet och slår in den rätta koden och på så sätt frigör oss från det som hindrar oss. Vi neutraliserar koden genom att finna samma kod i vår nuvarande omvärld till själva ursprungsminnet som skapade koden. Mysteriet går alltså ut på att finna vägarna in till sändarna, grundorsakerna, till din upplevda brist på till exempel kärlek, frihet, hälsa, pengar, energi eller glädje.

Bristen är symptomen. Symptomen är vägen in till lösningen. Vart programmeringarna kommer ifrån finns det olika teorier om. Vi blir ofta programmerade till att inte tänka själva och har andras sanningar med oss in i vuxenlivet. Den största osanningen är att vi inte är älskade precis så som vi är. Vi försöker då istället prestera ännu mer för att få känna oss lite mer älskade. Men det kommer aldrig att hända. Vi upplever istället brist på lycka och energi. Många gånger känner vi oss värdelösa och misslyckade. Du känner dig inte lika glad och pigg som du önskar eller inte får ekonomin att gå ihop. Livet känns många gånger orättvist. Men det finns många nyanser på ett liv som inte fungerar som det ska. Många så subtila att vi inte ens ser de själva.
Image

— RELATIONSCOACHING

Vägen till hälsosamma relationer börjar med relationen till dig själv. En bra relation till dig själv är en grundläggande del i väl fungerande relationer. Hur du trivs med dig själv visar sig i hur du lyckas i ditt sociala liv. Är du nöjd eller mest frustrerad i ditt föräldraskap, äktenskap eller i dina relationer till vänner och kollegor. Med relationscoaching får du hjälp att se och bryta mönster och förstärka relationen till dig själv och andra.

Parcoaching

Vänder sig till er som känner er otillfredsställda i er relation eller som bara vill höja er relation till nästa nivå för att uppnå det där lilla extra.

Här kan ni få hjälp med att;
- Förstärka kommunikationen
- Återupptäcka eller intensifiera glöden och lusten i er relation
- Uttrycka och bemöta behov

När ni lär er att se och stötta varandra i konflikter i stället för att hamna i negativa spiraler får ni bästa tänkbara förutsättningar att uppnå en tillfredställande och lycklig relation.
Image

Individuell coaching för dig som är singel

Riktar sig till dig som upplever att du har svårt att inleda kärleksrelationer eller ofta hamnar i för dig, ohälsosamma relationer som ofta slutar på samma sätt.

Här kan du få du hjälp med att bland annat:
- Stärka relationen till dig själv
- Upptäcka och bryta destruktiva mönster
- Lära dig hur du attrahera din perfekta livspartner

När du stärkt relationen till dig själv vet du mer om vad du önskar dig av en framtida partner. Med rätt verktyg och en tydlig målformulering har du de bästa förutsättningarna för att uppnå en lycklig och tillfredställande relation.

Individuell coaching för dig som separerat

Riktar sig till dig som vill ta hand om sorgen efter en separation.

Här kan du få hjälp med att:
- Se eventuella destruktiva mönster och bryta dem
- Få hälsosamma relationer och behålla dem
- Stärka relationen till dig själv

Genom att se mönster och bearbeta sorgen från dina tidigare relationer får du bästa tänkbara förutsättningar att komma stärkt ur din separation. Vid behov kombinerar vi coachingen med metoden för sorgbearbetning alternativt hypnos.

— INDIVIDUELL LIVSSTILSCOACHING

Livsstilscoaching vänder sig till dig som vill uppnå högre välbefinnande och framgång i ditt liv.

I egenskap av livsstilscoach hjälper jag dig att komma närmre dig själv och dina egna drömmar. För har du tappat kontakten med dig själv är det inte sällan som människor reagerar med allt ifrån ilska, irritation till olika smärtsymptom osv.

Blir din röst hörd eller drunknar den i strömmen av andras krav och önskningar? När du tar dig tid till att sätta dig ned med din egen målsättning kommer du också att kunna uppnå det du drömmer om.
Image

På våra möten går vi bland annat igenom

- På våra möten går vi bland annat igenom områden som;
- Fysisk och mental hälsa
- Relationer
- Kost och näring
- Ekonomi och karriär

Här får du också hjälp med att

- Utforma en personlig hälsoplan
- Hantera stress
- Stärka din självkänsla och relationen till dig själv
- Se din potential
- Uppnå dina mål utifrån livshjulets områden

— Skicka en intresseanmälan

Transformativ coaching Parcoaching Individuell coaching för dig som är singel Individuell coaching för dig som separerat Livsstilscoaching

Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy