— Böcker

Image

— Famna Feminint Ledarskap

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap.

Författare: Ana Kuni, Ann-Britt Bolinder, Caroline Lifvenforth, Cecilia Rosenmåne, Ingela Palmquist, Johanna och Inger Wallin, Josefin Lassbo, Laila Karlsson, Linda Adesh, Nanna Svendsen, Nenna Zetterström, Nina Koivumäki, Susana Silverhöj, Ullis Karlsson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

Pris 249:- inkl moms (Frakt tillkommer med 59kr) - Beställ boken här:

— Sagt om boken

"Prata om att denna boken kom ut i EXAKT rätt tid! Den handlar inte om vänster eller höger, den handlar inte om FI eller Metoo. Utan långt därifrån! Den handlar om hur vi nu förstår att vi lever ohållbart och att vi nu måste famna/ öppna upp vårt inre/ förstå hur vi tillsammans kan leva och skapa välfärd i våra liv och på vår jord! Max Martin var proffs på just detta. Det var därför han oxå slog igenom med sådan enorm kraft i sitt skapande av musik. Vi bör nu fånga in dessa vibes!  Lyssna på vad kroppen skriker efter! Ta hand om vårt inre och utstråla nytt yttre! Vagga och sjunga för barnet i oss. Famna det feminina i oss! Låta yin energin få balanseras upp mot den kraftfulla yang energin för detta handlar INTE om KÖN det handlar om moderjords skapelse om vilka vi är och hur vi tillsammans skapar underverk ihop ♥️. Jag har själv redan köpt 2 böcker Den är så härligt tjock och så vacker gåva att ge bort."

"Hej! Jag vill berätta om den inneboende kraften i Famna feminint ledarskap. I den fysiska boken. Jag bär den med mig. Jag lägger den på bordet framför mig vid möten. Så att jag kan se den och hämta kraft, liksom jorda mig i det som är viktigt för mig. Den ger mig trygghet i att föra samman olika världar, att inse att den enda vägen är att vara sann i den jag är även i ett oförstående sammanhang. Jag har hittills bara läst ett och ett halvt kapitel, det är ingen brådska. Tack för denna magiska bok!"/Katarina Christensen

"Tack för denna fantastiska bok! Är så glad över att jag skickade iväg den omg när jag läste er förhandsinfo om den. Men, vad annat kunde jag göra? Den talade ju direkt till mitt hjärta. Famna Feminint Ledarskap är en unik bok. Den är vacker, både utanpå och inuti. Jag känner att denna bok får jag närma mig varsamt, ingen bok att kasta mig över. Därför känner jag in: vilket kapitel ska jag läsa nu? Har läst tre kapitel sen jag fick den i brevlådan förra fredagen. Vill läsa den sakta. Ta in. Låta dess text landa inom mig - i mitt sinne- i mitt hjärta. Att läsa denna bok gör mig glad och hoppfull. Vilka fantastiska kvinnor det finns! Så fint att de delar med sig i denna fantastiska bok. Delar med sig. Inspirerar. Visar vägar. En bok som kommer rätt i tid. Denna bok fyller ett behov hos många."/Hillevi Nylander
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy