Tatiana

Tatiana

Jag tog kontakt med Ylva när jag hade nått en vägg. Det var en riktigt utmanande tid på alla plan i livet och jag kom inte vidare. Ylva höll ett kärleksfullt space för mig att läka gamla sår. Med henne vågade jag gå djupare inom mig själv och komma ut ur mitt skal.

Jag kunde prata fritt, vara mig själv och berätta det jag varit med om i barndomen, händelser i min familj (och förfäder-linjen) och det som var uppe för mig. Så tryggt och befriande!

I våra sessioner har jag läkt trauman i barndomen som övergrepp av min bror, våld, insest i familjen, svek, ingen anknytning, att bli övergiven, svält etc. Har även kunnat titta på och ta tag i relationer som inte känts ok, fått hjälp med stress, ångest, utmattning, skam, sorg, ensamhet, skuld, ilska, begränsande mönster, rädslor och stöd i mitt föräldraskap.

Mötte mina förfäder, mig i tidigare liv och högre aspekter av mig själv. Har också tagit emot flera aktiveringar på högre plan i sessionerna och kommit i kontakt med mitt själsliga och galaktiska hem. Något som min själ hade längtat efter.
Det är svårt att beskriva det som händer i sessionerna med ord iom att det sker på många plan och bör upplevas.

Med Ylva finns det inget slut på hur djupt sessionen kan gå. Den kan gå exakt så långt som du vågar låta den ta dig. Sessionerna har sett olika ut varje gång.
För mig har det varit en vändning för hela mitt liv då jag äntligen börjat känna inre frid, livsglädje, djupare kontakt med universum, den jag är och det viktigaste av allt- att jag älskar mig själv. Ylva håller ett högt space i kärlek, respekt och utan dömande. De gånger jag inte vågade gå längre fanns hon där i styrka och gav mig den där extra pushen jag behövde just då för att öppna en ny dörr inom mig själv. Många gånger fanns gåvan- genombrottet precis där.

Rekommenderar sessioner med Ylva varmt! Att jobba med henne har varit ett av de bästa besluten i mitt liv.

Tack Ylva! Du är fantastisk!
/ Tatiana

Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy