Izzie

Izzie

Min absolut högsta önskan på denna jorden har varit att kunna vara i kärleken och ljuset och kunna känna kärlek och älska totalt fullt ut med ett öppet hjärta.

Lena

Lena

Kände mig skör och nära till tårar hela fm innan healingen. När jag låg där med händerna på bröstet och du började prata med din fantastiskt kärleksfulla röst koncentrerades hela mitt varande till hjärtat och bröstet.

Pernilla

Pernilla

Kände mig extra utmattad i hjärnan igår kväll efter att jag nyligen börjat en utbildning. Samtidigt som jag kände mig utmattad å hjärntrött så kände jag att kroppen gick på som en motor på högvarv

Linda

Linda

Intention Mer flow i mitt skrivande.
Precis i inledningen av behandlingen kändes det som hela mitt inre fylldes med energi där bland annat bröstkorgen expanderade som när man blåser in luft i en ballong. Händerna som låg på hjärtat kände av energiflödet som pulserade inuti min kropp.

Sandra

Sandra

Jag har fått en coherens heling av Ylva. Det var en magisk upplevelse. Jag brukar frysa när jag ska lägga mig men efter denna healing var jag som i en varm bubbla. Jag kände hur energier från healingen jobbade med mig.

Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy