Yasmine

Yasmine

Innan sessionen så kände jag mig som en väldigt kall person, tryckte bort nära o kära, jag hade inga känslor, hade inte gråtit på flera år, kände mig så känslokall!

Under sessionen började jag känna mig svag som att den muren jag hade byggt upp tex att inte ta åt mig saker att vara stark att inte visa känslor osv började släppa, o jag kan vara ärlig att jag blev rädd först, tänkte: va fan är det jag känner, ska det kännas så här?

Efter sessionen började jag bry mig mer om mig själv, mitt mående min hälsa, jag började ta kontakt med nära o kära som jag hade tryckt bort (ngt jag inte trott skulle vara möjligt), började inse vilka som ville mig väl och vilka som bara ”va” där! En helt ny ”värld öppnades för mig” Jag började känna av min ”magkänsla” när den sa ngt va fel så va det så osv!!

Idag mår jag bra men det kan även komma stunder då jag bara gråter ut (kan vara för jag har hållet så mkt inom mig), jag tänker mkt mindre, släppt en del gammalt som har jagat mig under en längre tid! Jag börjar bli ”människa” och jag har börjat älska livet lite mer för varje
dag som går!


Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy