Izzie

Izzie

Min absolut högsta önskan på denna jorden har varit att kunna vara i kärleken och ljuset och kunna känna kärlek och älska totalt fullt ut med ett öppet hjärta.

Har under mitt liv varit med om en del händelser som har har gjort att mitt hjärta gått sönder. Det har varit mycket som jag har haft svårt att hantera, bland annat bortgången av min lillebror, mamma och pappa. Alla händelser som jag var igenom, gjorde att jag tappade en del av mitt ljus och förlorade tron på mig själv och även kärleken. När jag fick veta att jag skulle få prova på healing så blev jag oerhört glad och lycklig. Ville verkligen se om det kunde hjälpa mig på något sätt på vägen att kunna lättare bearbeta och processa allt på min insida.

Var en nervös spänning innan jag skulle få healing av Ylva. Men hennes fina ord och instruktioner innan healingen fick mig att känna mig väldigt lugn. Jag kände verkligen att jag var i trygga händer och gav Ylva mitt fulla förtroende hela vägen i denna healing. Fylldes verkligen av varma energier och kände ett otroligt lugn på insidan under tiden och även efter sessionen. Många av mina spänningar i kroppen har släppt och även en del av mitt beredskapsläge jag burit på en väldigt lång tid. Dagen efter healingen så känner jag fortfarande ett stort lugn på insidan och jag känner mycket värme och kärlek för mig själv. Jag känner mig inte lika hård mot mig själv som jag brukar vara, utan mer ödmjuk, varsam och försiktig. Är mycket i mig själv på min insida och det känns som jag bearbetar, processar och reflekterar otroligt mycket i mig själv. Det går knappt att förklara hur befriande det känns att den inre stressen jag burit på, minskat så oerhört mycket.

Har gått omkring med en stor stress, press, frustration och ibland total panik över att jag har haft svårt att känna kärlek och kunna älska fullt ut med ett öppet hjärta. Nu känner jag inte längre skuldkänslor, ångest och värdelöshet som jag tidigare gjort. Nu har jag mer förståelse, empati, värme och kärlek för mig själv i livet och i min egna läkningsprocess.

Jag är så oerhört tacksam för att jag fick chansen att prova på denna healingen, för mig har det gjort stor skillnad. Stort tack till dig Ylva för ditt varma, trygga och fina bemötande både innan, under och
även efter healingen. Det var inte enbart healingen som gjorde stor skillnad för mig, utan det var även Ylvas varma, fina och trygga bemötande hela vägen som gjorde skillnad. Rekommenderar verkligen Ylva och den här healingen efter mina upplevelser och erfarenheterna jag tagit med mig i det här. Det gjorde en stor skillnad för mig i mitt liv och i mitt hjärta, och det hoppas jag att det kan göra för många fler.


Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy