Lena

Lena

Kände mig skör och nära till tårar hela fm innan healingen. När jag låg där med händerna på bröstet och du började prata med din fantastiskt kärleksfulla röst koncentrerades hela mitt varande till hjärtat och bröstet.  Det blev liksom större rent fysiskt, vidare och mer närvarande. Händerna låg där men liksom svävade ovanför och bröstet liksom flöt ut. Ville inte ta bort dem! Upplevde som fasetter, rutor i regnbågens alla färger i milda toner som bildade ett rum.

Hade stark känsla av de Nordamerikanska urinvånarna innan och även under healingen. Kände samhörighet och sorg. Efteråt väldigt avslappnad och som elektrisk i huvudet. Gick långsamt och som i min egen bubbla hem genom stan med känslan av att vara på rätt plats i rätt tid! Den här dagen var så full av synkronicitet med Ylvas healing som pricken över i:et. Allt är som det ska vara!

Dagen efter kände jag tryck över bröstet och ont i hjärtat. På kvällen kom gråten, alla de gamla tårarna och jag kände en lättnad i bröstet. Tack Ylva för denna gåva på många sätt!
Med värme/Lena

Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy