Anita

Anita

”Att beskriva i ord en upplevelse med så mycket känslor är inte lätt. Det första jag kände var lugnet i Ylvas röst i telefonen. Hon ingav ett förtroende som gjorde det möjligt att dela mina innersta tankar.

Hon ledde mig igenom en situation till en annan. Hela tiden med en lugn och trygg röst. Ylva fick mig att känna den lilla flickans smärta att inte våga följa sitt hjärta av rädsla för att såra en annan person. Hon fick mig också att våga uttala min känsla av otillräcklighet att skydda mina barn och att be om förlåtelse och känna att jag fick det.

Det som jag upplevde som en befrielse var att hon mitt i all gråt och ilska fick mig att skratta. Skrämmande för mig som gett mig många tankar, var den upptäckten, att jag inte ville vara jag. Den känslan har jag nog haft under hela mitt liv. Ylva har genom sina ord fått mig att våga ta tag i mina drömmar och göra det jag verkligen vill. Hon har fått mig att vakna och inse att jag kan och att jag är bra som jag är. Det har tagit lång tid att komma dit jag är idag men jag kan se och känna förändringen.

Jag är mycket gladare nu och jag strävar fortfarande mot bilden av mig själv som Ylva gav mig. Dansandes på en blomsteräng. En session som, till min förvåning, varade i ca tre timmar. Inte under hela tiden kändes det forcerat utan bara lugnt. Jag vill varmt rekommendera Ylva. Du kan tryggt lägga ditt liv i hennes händer. Hon tar varsamt hand om det och känner av det du behöver.”

Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy