Britt-Marie

Britt-Marie

Kan i detalj inte komma ihåg allt som jag var med om, ej heller vilken ordning sakerna skedde. Men jag fick gå igenom många känslor; ilska, besvikelse, sorg, rädsla för att nämna några. Ylva uppmanade mig att slå på en kudde, så hårt jag orkade. Mycket ilska och sorg fick jag ur mig. (den kudden fick vad den tålde) Tårarna sprutade, men vilken befrielse! Blev guidad att räkna generationer tillbaka och fick se var det hade gått fel och hur det hade påverkat ända in i nutid. Fascinerande och lite skrämmande- Kunde få förlåta och gå vidare.
När jag fick gå tillbaka generationer räknade Ylva sakta och jag fick säja stopp. Kom 11 generationer tillbaka. Ett helande skedde som verkar sätta stopp för den negativa spiralen.
”Sessionen i sin helhet har gjort att min självkänsla har blivit så mycket bättre. Känner mig trygg i mig själv som kvinna och mår mentalt bra idag. Känner t.o.m. att jag duger som jag är. (Mycket tack vare att jag fick ” göra upp” med min mor i sessionen. Har känt att jag aldrig var bra nog.) Jag är rätt bra på att vara mig själv. ? Har fått mycket positiva kommentarer från min omgivning om att jag utstrålar sån värme och är så positiv.” 

När nu några månader har gått sen hypnossessionen inser jag hur mycket den hjälpt mig. Jag fick släppa mycket som tyngt mig. Känner mig fri och lycklig som aldrig förr. Visst jag har mediterat och bearbetat även efteråt. Men sessionen gav mig riktning och i viss mån nya tankebanor som lett mig vidare på min livsresa.”
Ytterligare skeenden under hypnosen var visioner som spelades upp för mig som en film, för min inre syn. En handlade om Afrika.

* Jag fick springa fri och lycklig på en blommande sommaräng och känna en lycka jag aldrig känt förut.

* Fick flyga med örnen över landskapet som gav en svindlande känsla av att allt är möjligt.

Visionen av Afrika har visat sig var just en vision om framtiden. Veckorna efter vår session pratade jag med min goda vän sen många år, M. Hon är från Uganda. Hon ringde mig för hon tänker starta upp flera projekt i sitt gamla hemland och hon vill ha mig med i projektledningen. När hon berättade om sina idéer fick jag rysningar. Hon tänker starta en läkarmottagning! En skola för unga flickor, där de ska få lära sig odla, laga mat, sy etc.

Plötsligt inser jag att här kan jag få använda alla mina kunskaper och erfarenheter. Mars 2020 åker vi ner till Uganda för att dra upp konkreta riktlinjer och träffa ledande personer.

Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy