Louise

Louise

Jag är uppvuxen i en dysfunktionell familj med incest, våld och hot. Min uppväxt var en misär och mina uppväxt år var allt annat än bra. Detta bidrog till att mitt liv fick en sämre start och det medförde dåliga val, dåligt självförtroende, inneboende sorg och ilska som resulterade i dåliga beslut och ett livsmönster som gjorde att jag hela tiden kände mig som en förlorare. Min kropp gick på konstant stress och samtidigt på lågvarv.

Jag sov dåligt och hade dåliga relationer runt omkring mig. Min var slut och inflammationer i kroppen gjorde att det var svårt att vara glad, lycklig och frisk. Så träffade jag en fantastisk Person som heter Ylva Wegler som jobbar med Sorgbearbetning och med hypnos men även duktig som pt och väl kunnig på Holistic tänk och vad kroppen behöver.

Hon har hjälpt mig så oerhört mycket att visa på vilka pusselbitar som behöver fokuseras på. Hon såg till att min kropp fick de vitaminer och kosttillskott som jag så väl behövde. Jag fick uppleva några sessioner med sorgebearbetning som gjorde att jag kunde för första gången i mitt liv känna en befrielse. Jag kunde börja att fungera som människa och började att känna smärta och sorg och dessutom började jag att se sammanhanget mellan dåliga relationer och mitt liv och gamla mönster som hindrade mig att utvecklas till mitt obegränsade jag. Hon tipsade mig om meditation och jag började att meditera och känna en stor tacksamhet till livet.

Senare fick jag två mycket starka sessioner i hypnos där jag fick uppleva att träffa och förlåta både min far och farmor på ett helt annat plan än vad jag någonsin hade kunnat föreställa. Den senaste sessionen fick jag gå ner med varsamhet och med mjukhet förde hon mig till min mors uppväxt och jag fick också uppleva att få möta min mormor och då förstod jag varför psykologer säger att trauman går i tre generationer och att man släpar med sig gamla mönster som hindrar att nå sitt högsta jag. Att få insikt och känna befrielse ifrån gamla mönster var en överväldigade upplevelse.

Idag känner jag en stor tacksamhet och glädje över att få träffat och få förmånen att få behandlingar med varsamhet av den mycket duktiga och professionella Ylva. Idag är jag frisk glad tacksam och min konst har också nått högre höjder med många utmärkelser. Nu mera väljer jag mina tankar och med medvetenhet och tacksamhet inser jag att man inte behöver smärtsamma upplevelser utan att man kan förflytta sig till sitt högre bästa jag.

Genom tacksamhet och glädje skriver en konstnär som i dag står i en glädjeflod som för mig till ”mitt flow ”

Besök Louise hemsida: louisehavre.se

Skriv ut   E-post
Image
— Adress
Hälsans hus
Fjällgatan 23B 2tr
— Kontakt
— Policy